Hlavní ale je nakoupit potřebné suroviny. Pokud nepořádáte sezení pro vegetariány, pak nesmí chybět kvalitní maso a uzeniny. Nezapomeňte je před grilováním připravit, použít můžete sůl, bylinky či již namíchané směsi koření. Delikatesou jsou také grilované sýry, velké oblibě se těší i grilovaná zelenina, kterou můžete použít jako přílohu nebo chuťovku. Nový rozměr dodají každému pokrmu omáčky a pesta nejrůznějších chutí, díky nimž vám grilování nikdy nezevšední. Vyrobené jsou z těch nejlepších surovin a podle tradičních receptur.
Nepodceňte ani pitný režim. K dispozici mějte dostatek vody a limonád či minerálních vod, hodit se bude i něco alkoholického, jako jsou koktejly, chlazené pivo nebo dobré víno. Mezi ta nejlepší na světě se řadí pro svou kvalitu a chuť především italská vína. Jejich chuť ještě více vynikne v kombinaci se správně zvoleným pokrmem. Pokud nevíte, jaké vybrat, řiďte se jednoduchým, ale osvědčeným pravidlem – barva masa by měla odpovídat barvě vína, tedy k bílému, jako je drůbeží či ryba, bílé, k červenému hovězímu a vepřovému červené. Zeleninu můžete kombinovat s bílým nebo růžovým vínem, k sýrům s jemnější chutí volte lehčí bílá, k ostřejším a výraznějším pak hutnější červená. Podávejte je ideálně vychlazené, bílé by mělo mít teplotu okolo 8°C, červené odrůdy snesou i vyšší. Tak, dobrou chuť!



















