V této kuchařce, kterou pro vás napsala Matthaeiová Bettina, naleznete více než 150 receptů pro vegetariány a vegany. Věříme, že vás nejenou zaujmou, ale že se stanou trvalou součástí vaší kuchyně a vašich oblíbenýcj jídel.
Předkrmy – nechte se inspirovat Řeky, Španěly, Turky a Libanonci. Stejně tak můžete udělat lahodné miniporce z mnoha receptů.
Polévky – čiré, lehounké a plné chuti nebo sametově krémové pro pohlazení žaludku. Jsou požitek samy o sobě, ale ten lze ještě umocňovat.
Saláty – mohou se prezentovat různými způsoby: jako malý předkrm, mezichod, dekorativní příloha nebo hlavní jídlo. Jejich atributem je každopádně čerstvost.
Hlavní jídla – skutečnou potravu pro duši doplňují knedlíčky nebo nočky se znamenitým citronovým máslem, v ostré sýrové omáčce či s pikantním houbovým ragú.
Dezerty – uspokojíme vaše očekávání: počínaje ovocnými sorbety přes jemné pěnové šafránové bezé až po šťavnatý pomerančovo-mandlový koláč.
Nápoj perfektně doplní dobrý vegetariánský pokrm teprve tehdy, když si chutě jídel a nápojů odpovídají, doplňují se a společně tvoří vyváženou chuťovou dimenzi.
Další informace najdete na http://www.bux.cz/knihy/131116-vegetarianska-kuchyne-pro-labuzniky.html
Více na www.bux.cz